OVER ONS

Beste bezoeker,

 

Leuk dat je onze website bezoekt.

Ons doel is je met Altijd Iets Moois steeds weer te verrassen met mooie, stoere woonaccessoires. Voor zowel je woonkamer, keuken maar zeker ook tuin of balkon.

Oók bieden wij in onze lifestyle-collectie heerlijk zachte handgeweven cashmere shawls en omslagdoeken, handgemaakte rundlederen (dokters-)tassen en leren schorten.

Wij bezoeken regelmatig inkoopbeurzen in diverse landen en struinen we markten af in Frankrijk. Om zo te komen tot een mix van mooie oude én nieuwe artikelen, altijd met een landelijk karakter.

Neem eens een kijkje in de webshop en laat je inspireren!

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL/AFHAALPUNT: 

Onze winkel aan de Rijksweg Zuid nr. 16 te Elst (Gld.) is tot aan de winkel opening van onze nieuwe woonwinkel in Oosterbeek op 29 november a.s. nog uitsluitend OP AFSPRAAK te bezoeken.

Bel gerust voor een afspraak (06-29298935) of stuur een mail.

 

SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN: Mooie producten voorzien van bedrijfslogo en/of naam.

De leren schorten, olijfhouten producten, lamsvachtjes en hamamdoeken lenen zich ook uitstekend als (relatie-)geschenk.

Zo kunnen wij van olijfhouten producten geschenkpakketten samenstellen met bijvoorbeeld mooie wijnen en/ of kazen en kunnen de leren schorten en praktisch alle olijfhouten planken, schalen en manden worden voorzien van een bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden bij Altijd Iets Moois?

Maak een afspraak en wij werken jouw wensen uit tot een mooi voorstel.

 

Bij een bestelling van tenminste € 25,00 zijn de bezorgkosten heel laag, namelijk slechts € 3,50. En woon je in Arnhem, Gem. Over-Betuwe, Bemmel, Oosterbeek, Oosterhout of Nijmegen, dan brengen wij de bestelling gratis bij je thuis of op de zaak.


Uit milieuoverwegingen hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.


Kijk eens rustig rond!

 

Liefs,

Mariska

ALTIJD IETS MOOIS is een webshop én winkel, gevestigd in Elst Gld aan de Rijksweg zuid 16 die zich specialiseert in mooie woonaccesoires en lifestyle artikelen. Zo vindt u bij ALTIJD IETS MOOIS leuke hebbedingen voor in uw interieur, maar ook mooie woonaccessoires, zoals wollen én leren kussens, wollen plaids en poefjes, verlichting, linnen plaids en heel veel woonaccessoires. Zo voeren wij o.a. de merken AXLINGS, ARPIN 1817, LINDFORM en NATURAL LUXURY. Ook voor de keuken biedt ALTIJD IETS MOOIS veel aardewerk van het Deense merk IB LAURSEN Op het gebied van lifestyle biedt ALTIJD IETS MOOIS o.a. cashmere shawls en omslagdoeken, leren schorten, exclusieve leren tassen (model dokterstas) en 100% katoenen hamamdoeken.

Realisatie door Crystalsoft