Beste bezoeker,

Leuk dat je onze website bezoekt.

Ons doel is met Altijd Iets Moois u steeds weer te verrassen met mooie ,unieke landelijke woon-en lifestyleaccessoires. Voor zowel uw woonkamer, keuken maar zeker ook uw tuin of balkon.

Onze collectie verandert elk seizoen met steeds weer mooie nieuwe én oude woon- en lifestyle-accessoires.

Wij bezoeken regelmatig inkoopbeurzen in diverse landen en struinen we markten af in Frankrijk. Om zo te komen tot een mix van mooie oude én nieuwe artikelen, altijd met een landelijk karakter.

Neem eens een kijkje in de webshop en laat u inspireren!

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL/AFHAALPUNT: 

ALTIJD IETS MOOIS is gevestigd aan de Rijksweg Zuid nr. 16 te Elst (Gld.) Loop gerust eens binnen,. U bent van harte welkom!

Op afspraak bent u ook op andere tijden uiteraard welkom.

Reguliere openingstijden: Elke vrijdag-, en zaterdagmiddag van 11.00 - 17.00 uur*.

* tijdens fairs gelden gewijzigde openingstijden, raadpleeg vooraf even onze website.

 

SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN: Mooie producten voorzien van bedrijfslogo en/of naam.

De leren schorten, olijfhouten producten, lamsvachtjes en hamamdoeken lenen zich ook uitstekend als (relatie-)geschenk.

Zo kunnen wij van olijfhouten producten geschenkpakketten samenstellen met bijvoorbeeld mooie wijnen en/ of kazen en kunnen de leren schorten en praktisch alle olijfhouten planken, schalen en manden worden voorzien van een bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden bij Altijd Iets Moois?

Maak een afspraak en wij werken uw wensen uit tot een mooi voorstel.

 

Bij een bestelling van tenminste € 25,00 zijn de bezorgkosten heel laag, namelijk slechts € 3,50. En woont u in Arnhem, Gem. Over-Betuwe, Bemmel, Oosterbeek, Oosterhout of Nijmegen, dan breng ik het gratis bij u thuis!


Uit milieuoverwegingen hergebruikt Altijd Iets Moois zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.


Kijkt u eens rustig rond!

 

Liefs,

Mariska

OVER ONS

ALTIJD IETS MOOIS is een webshop én winkel, gevestigd in Elst Gld aan de Rijksweg zuid 16 die zich specialiseert in mooie woonaccesoires en lifestyle artikelen. Zo vindt u bij ALTIJD IETS MOOIS leuke hebbedingen voor in uw interieur, maar ook mooie woonaccessoires, zoals wollen én leren kussens, wollen plaids en poefjes, verlichting, linnen plaids en heel veel woonaccessoires. Zo voeren wij o.a. de merken AXLINGS, ARPIN 1817, LINDFORM en NATURAL LUXURY. Ook voor de keuken biedt ALTIJD IETS MOOIS veel aardewerk van het Deense merk IB LAURSEN Op het gebied van lifestyle biedt ALTIJD IETS MOOIS o.a. cashmere shawls en omslagdoeken, leren schorten, exclusieve leren tassen (model dokterstas) en 100% katoenen hamamdoeken.

Realisatie door Crystalsoft