OVER ONS

Beste bezoeker,

Leuk dat u onze website bezoekt!

Altijd Iets Moois is gevestigd aan de Dorpsstraat 68 in Renkum. Bij ons vindt u kwaliteitszitmeubelen, (maatwerk-)meubels, lampen, kroonluchters, gordijn- en meubelstoffen, vloerkleden, tafels, kasten, verf, betonnen beelden en ornamenten en natuurlijk heel veel woonaccessoires.

Stoer, sober met soms een twist.

Wij voeren prachtige merken zoals AURA PEEPERKORN, BOCX INTERIORS, DESIGNS OF THE TIME, FREZOLI, GRACE DE LINO, GUËLL DE MADRID, GOMMAIRE, HOFFZ, MIA COLORE, NATURAL LUXURY, OLÁV HOME, RAW STONES, SERAX, STILL, en ZUSSS (alleen gifts). Tevens bieden wij u zowel interieur- als kleuradvies op maat. Kortom genoeg redenen om eens langs te komen en u te laten inspireren. Koffie met iets lekkers staan altijd voor u klaar.

OPENINGSTIJDEN WINKEL DORPSSTRAAT 68 RENKUM

Onze winkel is woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 -17.00 uur en zondags van 12.00 - 17.00 uur

Bel gerust voor een afspraak (06-29298935) of stuur een mail.

BEZORGKOSTEN

Bij een bestelling van tenminste € 75,00 leveren wij franko, vanaf € 50,00 zijn de bezorgkosten heel laag, namelijk slechts € 3,50. En woont u in Arnhem, gem. Renkum, gem. Lingewaard of gem. Over-Betuwe, dan brengen wij uw bestelling gratis bij u thuis of op de zaak.

Uit milieuoverwegingen hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.

Kijk eens rustig rond! 

Liefs, Mariska van Angelen

Eind 2019 hebben wij onze woon- en lifestylewinkel geopend aan de EMMASTRAAT 26 in het Gelderse Oosterbeek. In korte tijd hebben wij al vele klanten mogen verwelkomen en zien wij een groeiende groep regelmatig terugkeren. Klanten die, net als wij, gek zijn op mooie, landelijke meubels en accessoires, maar ook houden van mooie stoffen en materialen. Ook fans van merken als HOFFZ en AURA PEEPERKORN, komen bij ons graag terug vanwege de continue wisselende collecties van deze fijne merken. Kom eens langs aan de Emmastraat 26 in Oosterbeek en laat je inspireren door ons aanbod van meubels, verf, gordijnstoffen, vloerkleden en woonaccessoires. Uiteraard bespreken wij graag jouw interieurwensen en krijg je van ons een compleet interieuradvies op maat. Ook vind je bij ons leuke gifts van o.a. ZUSSS en enkele creatieve partners. Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je liever een keer in alle rust langskomen? Dat kan, dan maken we een afspraak. Bel Mariska op 06-29298935 of stuur even een mail naar info@altijdietsmoois.nl Je bent van harte welkom.

Realisatie door Crystalsoft