OVER ONS

Beste bezoeker,

Leuk dat u onze website bezoekt!

Altijd Iets Moois heeft naast een webshop en een unit in Woondock in Duiven, ook een prachtige woonwinkel in Oosterbeek (bij Arnhem).
Hier vindt u kwaliteitszitmeubelen, (maatwerk-)meubels, lampen, kroonluchters, gordijn- en meubelstoffen, vloerkleden, tafels, kasten, verf, betonnen beelden en ornamenten en natuurlijk heel veel woonaccessoires.

Stoer, sober en landelijk is de stijl waar wij van houden, met soms een twist.

Wij voeren prachtige merken zoals AURA PEEPERKORN, BOCX INTERIORS, DESIGNS OF THE TIME, GRACE DE LINO, GUËLL DE MADRID, GOMMAIRE, HOFFZ, SERAX, STILL, MIA COLORE (verf), RAW STONES (vloeren) NATURAL LUXURY en ZUSSS (alleen gifts). Ook kunt u bij ons tafels, kasten, kapstokken, spiegels en andere meubels geheel op maat laten maken. Tevens bieden wij u zowel interieur- en/of kleuradvies op maat. Kortom genoeg redenen om eens langs te komen en u te laten inspireren. Koffie met iets lekkers staan altijd voor u klaar.

OPENINGSTIJDEN WINKEL EMMASTRAAT 26 OOSTERBEEK

Onze winkel is woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 -17.00 uur)

Bel gerust voor een afspraak (06-29298935) of stuur een mail.

BEZORGKOSTEN

Bij een bestelling van tenminste € 50,00 leveren wij franko, vanaf € 25,00 zijn de bezorgkosten heel laag, namelijk slechts € 3,50. En woont u in Arnhem, gem. Renkum, gem. Lingewaard of gem. Over-Betuwe, dan brengen wij uw bestelling gratis bij u thuis of op de zaak.

Uit milieuoverwegingen hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.

Kijk eens rustig rond! 

Liefs, Mariska van Angelen

Eind 2019 hebben wij onze woon- en lifestylewinkel geopend aan de EMMASTRAAT 26 in het Gelderse Oosterbeek. In korte tijd hebben wij al vele klanten mogen verwelkomen en zien wij een groeiende groep regelmatig terugkeren. Klanten die, net als wij, gek zijn op mooie, landelijke meubels en accessoires, maar ook houden van mooie stoffen en materialen. Ook fans van merken als HOFFZ en AURA PEEPERKORN, komen bij ons graag terug vanwege de continue wisselende collecties van deze fijne merken. Kom eens langs aan de Emmastraat 26 in Oosterbeek en laat je inspireren door ons aanbod van meubels, verf, gordijnstoffen, vloerkleden en woonaccessoires. Uiteraard bespreken wij graag jouw interieurwensen en krijg je van ons een compleet interieuradvies op maat. Ook vind je bij ons leuke gifts van o.a. ZUSSS en enkele creatieve partners. Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je liever een keer in alle rust langskomen? Dat kan, dan maken we een afspraak. Bel Mariska op 06-29298935 of stuur even een mail naar info@altijdietsmoois.nl Je bent van harte welkom.

Realisatie door Crystalsoft