OVER ONS

Beste bezoeker,

Leuk dat u onze website bezoekt!

Altijd Iets Moois is gevestigd aan de Dorpsstraat 68 in Renkum. Bij ons vindt u kwaliteitszitmeubelen, meubels, lampen, kroonluchters, gordijn- en meubelstoffen, vloerkleden, tafels, kasten, verf, betonnen beelden en ornamenten en natuurlijk heel veel woonaccessoires in een stoere, landelijke sfeer.

Stoer, sober met soms een twist.

Wij voeren prachtige merken zoals AURA PEEPERKORN, BOCX INTERIORS, BRINKER CARPETS, DESIGNS OF THE TIME, DUTZ, FREZOLI, GRACE DE LINO, GUËLL DE MADRID, GOMMAIRE, HOFFZ, MIA COLORE, NATURAL LUXURY, OLÁV HOME, PAINTING THE PAST, SERAX, SYLT, STILL en SYLKEBORG.

 

Tevens bieden wij u zowel interieur- als kleuradvies op maat. Kortom genoeg redenen om eens langs te komen en u te laten inspireren. Koffie met iets lekkers staan altijd voor u klaar.

 

En......wij leveren meubels en andere grote of breekbare items altijd GRATIS bij u thuis!

OPENINGSTIJDEN WINKEL DORPSSTRAAT 68 RENKUM

                             Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 -17.00 uur 

         Zondags van 12.00 - 17.00 uur  

                                                                                              2e PAASDAG van 12.00 - 17.00 uur                                                                                                  

                                                                                                                                         

Bel gerust voor een afspraak (06-29298935) of stuur een mail.

BEZORGKOSTEN

Bij een bestelling van tenminste € 100,00 leveren wij franko, daaronder zijn de verzendkosten namelijk slechts € 6,50. En woont u in Arnhem, gem. Renkum, gem. Lingewaard of gem. Over-Betuwe, dan brengen wij uw bestelling gratis bij u thuis of op de zaak.

Uit milieuoverwegingen hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.

Kijk eens rustig rond! 

Liefs, Mariska van Angelen

Eind 2019 hebben wij onze woon- en lifestylewinkel geopend aan de Emmastraat 26 in het Gelderse Oosterbeek en vervolgens in oktober 2021 verhuisd naar Dorpsstraat 68 te Renkum waar wij een grotere winkel hebben gekregen. In korte tijd hebben wij al vele klanten mogen verwelkomen en zien wij een groeiende groep regelmatig terugkeren. Klanten die, net als wij, gek zijn op mooie, landelijke meubels en accessoires, maar ook houden van mooie stoffen en materialen. Ook fans van merken als HOFFZ en AURA PEEPERKORN, komen bij ons graag terug vanwege de continue wisselende collecties van deze fijne merken. Kom eens langs aan de Dorpsstraat 68 in Renkum en laat je inspireren door ons aanbod van meubels, verf, gordijnstoffen, vloerkleden en woonaccessoires. Uiteraard bespreken wij graag jouw interieurwensen en krijg je van ons een compleet interieuradvies op maat. Ook vind je bij ons leuke gifts van o.a. ZUSSS en enkele creatieve partners. Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je liever een keer in alle rust langskomen? Dat kan, dan maken we een afspraak. Bel Mariska op 06-29298935 of stuur even een mail naar info@altijdietsmoois.nl Je bent van harte welkom.

Realisatie door Crystalsoft