OVER ONS

Beste bezoeker,

Leuk dat je onze website bezoekt!

Altijd Iets Moois heeft naast een webshop en een unit in Woondock in Duiven, nu ook een prachtige woonwinkel in Oosterbeek (bij Arnhem).
Hier vindt je nu ook prachtige zitmeubelen, lampen, vloerkleden, tafels, kasten, verf en natuurlijk woon- en lifestyle-accessoires. Stoer, sober en landelijk is de stijl die wij omarmen.

Wij voeren prachtige merken als AURA PEEPERKORN, BOCX, HOFFZ, HOUSE DOCTOR, MIA COLORE (verf), NATURAL LUXURY, RAW STONES, van Veer (dokterstassen) en ZUSSS. Ook kun je bij ons tafels, kasten, kapstokken, spiegels en andere meubels geheel op maat laten maken door onze meubelmaker. Kortom genoeg redenen om eens langs te komen en je te laten inspireren. Koffie met iets lekkers staan altijd voor je klaar.

OPENINGSTIJDEN WINKEL EMMASTRAAT 26 OOSTERBEEK

Onze winkel is woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 -18.00 uur én op afspraak.

Bel gerust voor een afspraak (06-29298935) of stuur een mail.

BEZORGKOSTEN

Bij een bestelling van tenminste € 25,00 zijn de bezorgkosten heel laag, namelijk slechts € 3,50. En woon je in Arnhem, Gem. Over-Betuwe, Bemmel, Oosterbeek, Oosterhout of Nijmegen, dan brengen wij de bestelling gratis bij je thuis of op de zaak.

Uit milieuoverwegingen hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal.

Kijk eens rustig rond! 

Liefs,

Altijd Iets Moois heeft eind november 2019 haar deuren geopend van een prachtige winkel in het Gelderse Oosterbeek. Wij houden van stoer, robuust en landelijk, met een eigen twist en soms wat meer kleur. Kom eens langs aan de Emmastraat 26 in Oosterbeek en laat je inspireren door ons aanbod van meubels, accessoires, gifts en advies. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur én op afspraak.

Realisatie door Crystalsoft