DOKTERSTASSEN van VAN VEER

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Van Veer tassen

Het merk van Veer biedt verschillende prachtige dokterstassen aan. Bent u op zoek naar een van Veer dokterstas? Dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te zoeken. In het assortiment van Altijd Iets Moois, vindt u altijd iets moois. Ook als het om van Veer tassen gaat. In onze shop zijn de verschillende tassen van dit unieke merk gemakkelijk terug te vinden. Online bestellen is gemakkelijk mogelijk, ook bent u van harte welkom in onze winkel in Renkum om de tassen in het echt te bekijken.

Van Veer bags, een merk met een uniek verhaal

Vera van Veer is de bedenker van de van Veer dokterstassen. Haar grootvader was de beroemde Nederlandse schoenmaker Van Dalen. Zelf zegt ze dan ook ‘de appel valt niet ver van de boom’. Ze is haar hele leven verliefd geweest op kunst en vakmanschap. Inmiddels heeft ze een sociaal bewust bedrijf opgebouwd dat zich focust op schoonheid, empowerment en authenticiteit. Het merk van Veer en de dokterstassen blijven zich ontwikkelen. Groei en creatie zijn in de ogen van Vera oneindig en zelf wil ze dan ook altijd blijven leren.

De eerste dokterstas die ze maakte, kwam eigenlijk tot stand, omdat ze de iconische Gladstone dokterstas had gezien. Deze was alleen verkrijgbaar in klassiek bruin, en Vera wilde hier haar eigen draai aan geven. Ze maakte de dokterstas dus na in een van haar favoriete kleuren. Dit was de start van het merk wat we nu kennen. Vera van Veer ging aan de slag met het maken van dokterstassen en nadat een buurvrouw haar creatie zag, ging ze aan de slag om ook voor haar tassen te maken. In 2018 opende de eerste echte van Veer winkel. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groot bedrijf met een compleet aanbod verschillende tassen.

Altijd Iets Moois is een van de dealers die de verschillende tassen verkoopt, ook in onze online webshop zijn de tassen terug te vinden. Net als in onze winkel in Renkum, waar u de tassen uiteraard kunt bekijken.

Bestel van Veer tassen gemakkelijk online bij Altijd Iets Moois

In onze overzichtelijke webshop vindt u gemakkelijk de mooiste dokterstassen terug, we zijn er zelf stiekem ook een beetje verliefd op. We hebben onze shop overzichtelijk ingedeeld met diverse categorieën en ook per merk is er makkelijk te navigeren, zoals de van Veer dokterstassen.

Uw favoriete tas gevonden? Plaats dan gemakkelijk online een bestelling. Na het invullen van enkele gegevens is een bestelling plaatsen zo gedaan. Betalen is bij Altijd Iets Moois mogelijk door het doen van een bankoverschrijving (Ideal) of gebruik te maken van Klarna Pay Later.

Bij bestellingen met een waarde van €75,- of hoger, zijn er geen bezorgkosten. Wilt u liever de mooie items van van Veer bij ons in de winkel bekijken? Zoals eerder in de tekst beschreven, dat is geen probleem! U bent van harte welkom in onze winkel in Renkum. Hier is het ook mogelijk om interieur- en/of kleuradvies op maat te krijgen. Kortom genoeg redenen om eens langs te komen en u te laten inspireren. Koffie met iets lekkers staat altijd voor u klaar.

Realisatie door Crystalsoft