LEREN SCHORTEN

De leren schorten van ALTIJD IETS MOOIS worden in Nederland ontworpen en met de hand vervaardigd. Het oranje wimpertje aan het etiket dient als herkenning en omdat wij trots zijn op dit Nederlandse product.

10 tips om uw leren schort mooi te houden

Hebt u een leren schort ? We love them too. Deze schorten zijn tijdloos en kunnen door de kwaliteit jarenlang mee. Maar hoe u er echt het beste uithaalt? ALTIJD IETS MOOIS geeft u graag enkele tips! Waarschijnlijk gebruikt u het schort meestal tijdens het bakken en braden, achter het fornuis of de BBQ. Misschien voor professioneel gebruik. Hoe langer je het schort draagt des te meer het een soort tweede huid wordt. Dus take care of your apron because your apron takes care of you...

Onderhoudstips

  1. Het is fijn als u uw schort voordat u het gaat dragen grondig inspuit met een vlek- en waterafstotende kleurloze lederspray, voor een betere bescherming tegen vuil en water. Niet persé noodzakelijk maar beschermt het schort beter tegen vlekjes.
  2. Hang het schort nooit in de volle zon want het leer kan dan verkleuren.
  3. Als het schort onverhoopt nat is geworden door een waterballet, laat 'm dan opdrogen bij kamertemperatuur, niet in de zon en niet bij de kachel of verwarming.
  4. Opgedroogde druppels en andere lichte vlekjes kunt u met een fijne zachte borstel, ledersponsje of voor gevorderden met droogschuim van lederzeep behandelen. Deze vlekjes verdwijnen ook vaak door het leer van het schort tegen elkaar te wrijven. Ook kan je het schort afnemen met een vochtige doek. 
  5. Daarna kunt u het schort eventueel weer opnieuw inspuiten. 
  6. Vlekken nooit met bijtende middelen behandelen, zoals benzine of aceton!
  7. Stug geworden leer wordt weer soepel door het te behandelen met lederspray.
  8. Vette randen kunnen evenals lichte vlekken voorzichtig met een suéde schuursteen (veloursgum van Woly) verwijderd worden. 
  9. Uw schort moet u alleen laten reinigen bij een goede lederreinigingspecialist. 
  10. ALTIJD IETS MOOIS wenst u veel plezier in het dragen van uw leren schort en onthoud dat uw leren schort door het dragen vaak alleen maar mooier wordt.
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina

Realisatie door Crystalsoft